Alle toernooien

Gelieve u te registreren op Toornament voor alle toernooien.

De registratie links vinden jullie terug op elke pagina van het betreffende toernooi. Schrijf je ook al in als nog niet heel je team compleet is (kopieer je eigen order ID) maar houd er rekening mee dat geen ticket = geen toernooi.

Op deze pagina heb je een overzicht van alle toernooien die tijdens het evenement gehouden worden. Je mag per dag deelnemen aan één main compo om overlappingen te voorkomen. De mogelijkheid bestaat wel om een main compo met een snelle kleine compo te laten samenvallen zoals LoL met de VR compo.

Vrijdag Zaterdag Zondag
Quiz Toetsenbord slopen Case mod
beerpong Eetwedstrijd kicker 2vs2
Super Smash bros TF2 ultiduo Rider
raceseat raceseat raceseat
VR compo VR compo VR compo
Guitar Hero Cosplay Rocket League 2vs2
Overwatch Prophunt Age Of Empires II HD
UT4 Fifa 18
Overwatch
Main Compo’s
 Leaugue of Legends 5vs5  CS:GO 5vs5
 Dota2  Hearthstone

 

Inschrijven met Toornament

Veel compo’s werken met een registratie via Toornament. Dit staat vermeld op de compo pagina en op de compo pagina staat een link naar de registratie pagina. Voor alle compo’s geld het volgende:

Via de widget kan je jezelf inschrijven voor de toernooien. De inschrijvingen worden bekeken en goedgekeurd indien alle leden van het team een ticket hebben aangekocht.
Bij het inschrijven worden dan de order IDs opgevraagd van ALLE tickets. Indien enkele spelers van je team apart een ticket hebben gekocht, geef je alle order IDs in. Staan alle teamleden op 1 ticket, dan geef je overal dezelfde order ID in. Enkel je order ID is nodig.
E-mails in Toornament zijn niet belangrijk voor ons. Enkel de nicknames en Order ID’s dienen correct te zijn. Ook is de combinatie niet van belang. Toornament laat het helaas niet anders toe.

Tl;DR
E-mail: We couldn’t care less (dit mag een dummy e-mail zijn)
Name: IGN (in game name)
Order ID: Alle IDs moeten erin staan. Indien meerdere deelnemers op 1 ticket staan: Copy Paste.

Prijzenpot

Prijzenpot