Event Info

Inhoudstafel

 1. Algemeen
 2. Wat is een LAN party
 3. Tickets
  1. Ticket prijzen
 4. Eten en Drinken
  1. BBQ en Spaghetti
 5. Wat breng je mee?
 6. Tournament platform: Toornament
 7. Locatie
 8. Parkeren/uitladen

Algemeen

Wanneer: 12-13-14 Oktober 2018
Locatie (zie topic Locatie): Evenementenhal ‘t Noorden te Zandvliet
Armenstraatje
Deuren vrijdag 12 oktober: 18:00
Einde: zondag 14 oktober: 19:00

Student LAN is een LAN party opgericht door 5 gamende studenten aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. In eerste instantie wilden we een evenement om samen met andere studenten te kunnen gamen, vandaar de naam Student LAN. Ondertussen organiseren we een LAN party die open is voor iedereen.

Wat is een LAN party

Wikipedia omschrijft een LAN party als volgt:

“Een LAN-party is een bijeenkomst van computerliefhebbers die in hun vrije tijd hun computers op een Local Area Network (LAN) aansluiten, dat de computers met elkaar verbindt. Iedere bezoeker van de LAN-party neemt zijn eigen computer met monitor en andere toebehoren mee; ook een netwerkkabel om de computer op het netwerk aan te sluiten hoort bij de basisuitrusting. LAN-party’s duren vaak een weekend lang, maar ook kortere en langere bestaan. […] De belangrijkste activiteit op een LAN-party is het spelen van computerspellen met twee of meer personen, dit is mogelijk door het netwerk dat de computers verbindt. Soms gebeurt dit in georganiseerde vorm, zoals een competitie waarbij prijzen te winnen zijn. Bij de grote LAN-party’s is de competitie het belangrijkst. Op LAN-party’s komen sommige bezoekers niet alleen om te ‘gamen’ maar ook uitwisselen van ideeën over uiteraard de computer. Liefhebbers van Casemodden verzamelen zich ook vaak op LAN-party’s. Vooral bij outdoor LAN-party’s zoals CampZone en Megabit, waarbij het computeren wordt gecombineerd met kamperen, is het sociale aspect vaak belangrijk en komen veel bezoekers meer voor de gezelligheid dan voor het spel.”
https://nl.wikipedia.org/wiki/LAN-party

Tickets

Vroegere seatmap keuze Consumptie kaart ontbijt avond eten
Entree
Entree+ x
Regular x x
Deluxe x x x x

Bovenstaande tabel geeft een overzicht van de beschikbare tickets voor de volgende editie. Hieronder een kort woordje uitleg.

 • Entree: Net zoals met alle andere tickets, krijg je toegang tot het evenement en 1 meter ruimte voor je setup. Vanaf 30 dagen voor het evenement kan je een seat kiezen.
 • Entree+: Je mag vanaf het aankopen van je ticket je stoel al kiezen.
 • Regular: Je mag vanaf het aankopen van je ticket je stoel al kiezen én je krijgt een consumptie kaart.
 • Deluxe:
  • Ontbijt met drankje op zaterdag en zondag
   • Ontbijt = spek en eieren + brood + koffie/thee of andere frisdrank
  • Avond eten + drankje:
   • Voorlopige planning: BBQ op zaterdag en spaghetti op zondag

Ticket prijzen

 

Early Normal Late&ADK
Entree 30 33 35
Entree+ 32 35 40
Regular 37 40 45
Deluxe 62 65 70

 

Eten en Drinken

Net zoals vorige edities mag je geen eigen drank meenemen (op 1 liter water per persoon na). We bieden namelijk drinken aan een democratische prijs aan. Een prijslijst hiervan volgt binnenkort!
Daarnaast mag je wel je eigen koud eten meenemen. Wij zorgen voor een assortiment aan warm eten.

Eten op het evenement BBQ en spaghetti

Tijdens het evenement gaan we een assortiment van warm eten aanbieden. Naast ons ‘vast’ aanbod hebben we ook nog 2 extra’s voorzien. Op zaterdagavond zullen we een heerlijke BBQ voorzien voor €15. Daarvoor krijg je 3 vleesjes, groentjes en brood. Op zondag zal er huis bereide spaghetti voor €7 van onze Italiaan (Seb) zijn. Indien je voor beide gerechten besteld, krijg je een korting van €2.
Tijdens het bestellen van je ticket kan je al de keuze maken om deze mee te bestellen. Mensen die een volledig weekend komen en beiden gerechten wensen, krijgen een korting van €3. Bezoekers die willen blijven eten, kunnen bestellen door een mail te sturen naar info@studentlan.be . Vermeld welk gerecht je graag had gehad en dan mailen wij je de betaalinstructies door.
Beiden zijn enkel vooraf te bestellen! Tijdens het evenement kan je enkel de snacks nuttigen die op de menu lijst staan.

Wat breng je mee?

Iedereen brengt, zoals bij elke LAN, zijn eigen gaming setup mee.
Zodat iedereen genoeg plaats heeft en rustig kan gamen enkele regels.

 • Pc of laptop
 • Monitor (of meerdere, zolang je binnen je meter blijft!)
 • Geen geluidsboksen, wel een headset
 • Keyboard en muis
 • Ethernet kabel van +- 10 meter
 • Stekkerdoos
 • Voor de mensen die blijven slapen
  • Matje/matras opblaas ding.
  • Enkel een 2persoon matras als je daar ook met 2 op slaapt!
  • Kussentje?

Tournament platform: Toornament

Toornament biedt organisatoren de mogelijkheid om een widget op de pagina van hun site te plaatsen waar je de brackets, standings, time table, matches, deelnemers,… kan zien. Daarnaast heeft Toornament ook een app waar je alles kan nakijken.
Het enige wat wij vragen, is dat jij je team of enkel jezelf inschrijft op het platform. De link naar de inschrijving is aangeduid met een “request your registration” knop en vind je terug op onze site onder het menu item tournaments op elke toernooi pagina.  Bij de registratie/inschrijving op Toornament vragen we dan om je order ID door te geven en de teamnamen. Tot slot keuren wij deze dan goed.

Belangrijk: vul bij “player name” je in game name van het betreffende spel in. Toornament weergeeft liever de “player names” dan de nicknames.

Locatie

Evenementenhal ‘t Noorden

Armenstraatje
2040 Antwerpen (Zandvliet)

Parkeren & uitladen

Naast de deur is er een braakliggend terrein en tegenover het braakliggend terrein is een publieke parking.