Hearthstone

1v1

Deck: Standard decks (Enkel kaarten van de huidige rotatie zijn allowed). De spelers bereiden 4 decks (verschillende classes) voor die niet meer gewijzigd mogen worden vanaf de start van het tournament.

  • Mode: single elimination with 1 ban
  • Bij elke ronde wordt er een best of 5 gespeeld met Conquest/blind pick modus met 1 ban. Elke speler begint met één van zijn classes. De bedoeling is om zo snel mogelijk met elk van de classes één win te halen. De winnaar moet dus een nieuwe class kiezen. De verliezer heeft de keuze om een andere class te nemen of de gebruikte class te behouden.
  • Bij winst gaat de winnaar direct voort naar de volgende ronde

Prijzen

Afhankelijk van het aantal teams: Student LAN punten (zie http://www.studentlan.be/punten-systeem/ )

Inschrijven

Via onderstaande widget kan je jezelf inschrijven voor de toernooien. De inschrijvingen worden bekeken en goedgekeurd indien alle leden van het team een ticket hebben aangekocht.
Bij het inschrijven worden dan de order IDs opgevraagd van ALLE tickets. Indien enkele spelers van je team apart een ticket hebben gekocht, geef je alle order IDs in. Staan alle teamleden op 1 ticket, dan geef je overal dezelfde order ID in. Enkel je order ID is nodig.
E-mails in Toornament zijn niet belangrijk voor ons. Enkel de nicknames en Order ID’s dienen correct te zijn. Ook is de combinatie niet van belang. Toornament laat het helaas niet anders toe.

Tl;DR
E-mail: We couldn’t care less
Name: IGN (in game name)
Order ID: Alle IDs moeten erin staan. Indien meerdere deelnemers op 1 ticket staan: Copy Paste.

Deelnemers