About us

Wie zijn we?

Student LAN vzw is opgericht door 5 (gamende) studenten toegepaste informatica aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen. Allen spelen we graag een spelletje (of twee, drie) en dit willen we graag met andere  studenten doen. Daarom zijn we gestart met het organiseren van LAN party’s waar we de gamende student proberen samen te brengen. Iedereen wint graag en studenten winnen dus ook graag. Om aan die vraag tegemoet te komen,  is iedereen welkom op ons evenement om (al dan niet)-studenten teams te versterken.

Wie is wie

De voorzitter: Dimitri Van Tillo – Koppighoofd – Opperhoofd

Drinkt graag een pintje (of twee, vijf,…), speelt voornamelijk GTA V, World of Warships en AEO II HD.
Op de LAN probeer ik het zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen. Daarnaast verzorg ik op het evenement het League of Legends toernooi en probeer alles zo vlot mogelijk te laten verlopen.
Andere taken zijn de ticketverkoop, de website, sponsoring en met de zweep achter iedereen zijn gat zitten!

foto van Kevin Mertens.Kevin Mertens – Lead zaag – captain sparkly pants

Drinkt graag een pintje of twee, driee (en staat dan op zijne kop), speelt GTA V, Battlefield 1 en Rocket league
Op de LAN verzorg ik het netwerk en de servers en daarnaast verzorg ik het toernooi van CS:GO

Christophe Bossuyt – Penningmeester  – Kristof the bitchmaster

Messelina Loncin
Pieterjan Kurris
Seb – De Fixer!

Het evenement

Om een goede mix tussen casual gamen en competitief gamen te bekomen, werken we sinds editie 6 met een punten systeem dat over heel het weekend gaat. In plaats van een top 3 per spel te maken, is er een ranking lijst over heel het weekend voor alle deelnemers. Elk toernooi krijgt punten toegewezen aan de hand van het aantal deelnemers en hoe lang het toernooi duurt. Deze punten worden verdeeld over de posities van dat toernooi en aan het einde van het weekend worden de punten van alle toernooien opgeteld om zo tot een finale ranking te bekomen. Meer informatie over het punten systeem is te vinden op: http://www.studentlan.be/punten-systeem/

Contact

Student LAN vzw
Ondernemingsnummer: 0506.725.624
Adres: De Vest 12 2040 Zandvliet (Geen bezoekadres!)
Tel: +324 79 88 59 90
Mail: info AT studentlan.be