Het zit erop!

Op zaterdag 29 en zondag 30 maart werd de eerste LAN party gehouden in de Battle Bunker van Outpost Antwerpen. We konden 40 man plaatsen en hebben dit dus ook volledig benut! Zowel Studenten als sympathisanten konden deelnemen aan het toernooi. De teams waren dus samengesteld uit studenten en vrienden wat voor een dag vol Fun heeft gezorgd! Elk team speelde 1 wedstrijd tegen elk ander team. Na 7 ronden, een middag pauze, het avond eten, energy drinks en nog hapjes tussen door was de winnaar bekent.
Balls Deep Squad is met plaats 1 gaan lopen gevolgd door Technische Dienst Terrein 3 en op plaats 3 stond The Secret 23.

Naast het League of Legends toernooi was er ook plaats voor casual games. We hebben toen World of Tanks overwonnen, gerocked op Guitar Hero, de vijanden verslaan in Team Fortress 2 en we hebben de vijandelijke summoners laten zien hoe wij Leauge of Legends spelen!

Foto’s vind je hier: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152051503387683.1073741851.43537262682&type=3

Na het succes van deze editie is er besloten om rond oktober een volgende editie te houden.
Wil je hiervan op de hoogte blijven schrijf je dan zeker in op de website www.kdglanparty.be en misschien zien we je dan wel bij de volgende editie!

Foto’s op onze site vind je hier:http://www.studentlan.be/welkom/fotos-lan/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.