Het zit er weeral op…

Afgelopen weekend vond de 2de editie plaats van de KdG LAN.
Door jullie was deze editie weer een succes! Zo’n groot succes dat we volgende editie weer uitbreiden. Komende editie zal op een andere locatie plaatsvinden, dus stay tuned op onze website!

Deze editie hadden we plaats gemaakt voor 75 deelnemers per dag. In totaal waren er 95 deelnemers waarvan 75 op zaterdag. We hebben dus 15 teams geplaatst in de kelder wat het ook “lekker” warm maakte. Er is een Round Robin toernooi gespeeld gevolgd door een Double Elimination ronde. Het einde is echter een beetje uitgelopen tot 3 uur ’s nachts.
Thien will carry KAPPA, SKT T1 EU, Balls Deep Squad Avarice en Eddy Wally fanclub waren de “gelukkigen” die mochten strijden voor de overwinning.
Maar zoals altijd kan er maar 1 winnaar zijn. Dat was SKT T1 EU!
Plaats 2 was voor Balls Deep Squad Avarice gevolgd door Eddy Wally fanclub en op de 4de plaats stond Thien will carry KAPPA.

Naast League of Legends was ook de 2de dag van het evenement weer iets gegroeid. We hebben enkele leuke prijzen weggegeven voor Team Fortress 2, World of Tanks en Hearthstone.
Naast deze games hebben we de zaal laten daveren op Guitar Hero, hebben we Garrys Mod en vele andere games gespeeld.

De foto’s staan ondertussen ook op de website.
Deze vind je hier terug
De foto’s zullen ook nog op de Facebook van Outpost zelf komen, hou https://www.facebook.com/OutpostGamecenter?fref=ts dus in het oog!
Ook is er een aftermovie gemaakt: https://www.youtube.com/watch?v=8cS1ztPQyF4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.