ESL One Cologne 2015 Counter-Strike bij Kinepolis

Op 23 augustus om 18u45 vindt het tweede ’eSports at the Cinema’ evenement plaats. In Keulen wordt het grootste Counter-Strike toernooi ter wereld georganiseerd en de finale wordt live uitgezonden in Kinepolis. Plaats van afspraak is het grootste indoor stadium in Duitsland, de LANXESS Arena in Keulen. Daar nemen de 16 beste teams ter wereld het in aanwezigheid van duizenden fans tegen elkaar op tijdens de ‘ESL One Cologne Counter-Strike: Global Offensive Finals Live’. In totaal staat er 250 000 dollar op het spel. Regerend kampioen is Fnatic.

De uitzending wordt aan elkaar gepraat door YouTube-sensatie Soe Gschwind-Penksi. Zij neemt de kijkers mee naar de zone waar de Pro Players zich opwarmen, laat de commentatorcabines zien en gaat ook backstage in de LANXESS Arena, waar de spelers zich voorbereiden. Ze stelt de teams voor die de finale gaan spelen en interviewt spelers. Een niet te missen kans om de beste teams ter wereld aan het werk te zien in de strijd om de prestigieuze ESL One Champion-titel.

Supporter voor je favoriete team en schreeuw hen naar de overwinning vanuit je bioscoopzetel: zoveel leuker en spannender dan thuis voor je computerscherm.

Tarief: 16 euro of 14 euro met Kinepolis Student Card. Info en tickets op http://kinepolis.be/nl/events/esports-esl-one-cologne-2015-counter-strike-0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.