Editie 4 – nieuws!

Wanneer?

Om te beginnen, als datum hebben we gekozen voor 27,28 en 29 november (het laatste weekend van november). We hebben voor dit weekend gekozen omdat het voor de KdG studenten in het midden van periode 2 valt en voor de middelbare studenten (hopelijk voldoende) ruim voor de kerst examens.
Om hierop aan te sluiten, versie 4 vindt inderdaad plaats vanaf vrijdag. We vermelden er wel bij dat we pas op vrijdag beginnen als hiervoor voldoende interesse is. Daarnaast gaan we ’s nachts ook door. Vrijdag en zaterdag-nacht kan je gewoon doorgaan of een power nap doen in een aparte ruimte.

Waarda?

Zoals beloofd is de locatie 4 keer zo groot als Outpost. We trekken naar zaal Athena aan de rooseveltplaats ( http://www.zaalathena.be/ ).

Wa kost da?

We proberen de kosten zoveel mogelijk te drukken, maar een grotere zaal kost ook meer geld. Hierdoor zijn we genoodzaakt iets meer te vragen dan voorgaande edities. Maar we blijven vasthouden aan ons concept waarbij je per dag een ticket kan bestellen of voor het hele weekend. De prijzen van de tickets per dag (zaterdag/zondag): €12.5 early bird en €14 gewoon. Een weekend ticket: €20 voor early bird en €23 gewoon.
Nu maken we wel de belofte dat, als we uit de kosten komen, we er 1 of meer trakteren tijdens het evenement.

Grotere plekjes…

Wat nieuw is dit jaar zijn de VIP tickets. Deze zullen €50 zijn. Hiermee kan je een volledig weekend binnen, krijg je een aparte slaapruimte en extra ruimte voor je setup, je mag 2 schermen plaatsen, ontbijt + drankje,.. More info soon!

Wanneer ticketjes kopen?

Momenteel zijn we druk in de weer om alles in orde te krijgen achter de schermen. We willen het bijvoorbeeld mogelijk maken om betalingen te ontvangen via bankcontact/mister cash. Daardoor zijn tickets voorlopig nog niet beschikbaar. We vermoeden dat de ticketverkoop in de loop van september zal starten. Hou de website, e-mail, facebook of twitter in het oog en dan weet je het vanzelf!

Meer centen, wat krijgen we daar voor terug?

Het wordt dus duurder omdat de zaal groter is. Maar dat geeft ons de kans om meer voor jullie te doen! Er komt bv een chill out zone met zetels. Offside eventjes (die we nog wel moeten verzinnen/bespreken/uitwerken maar doe ons gerust suggesties via onze facebook, twitter of de website zelf!) …
Kortom, je gaat er meer voor terug krijgen!

Hoe zit dat met de prijzen?

Daar zijn we mee natuurlijk nog mee bezig! We hebben hier al 5x razer goliathus control editon en 5x razer goliathus speed liggen. De rest komt nog..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.