Final table by Outpost!

Samenwerking Outpost

Ook tijdens deze editie werken we samen met Outpost maar net op een iets andere manier dan vorige keren. Outpost gaat computers leveren waarmee we een final table kunnen plaatsen. Voor League of Legends betekent dit dat het eerste en tweede team niet op hun eigen toestel spelen, maar wel op die van Outpost. Dit doen we vooraan in de zaal, op een podium met een stream op groot scherm dat achter hen zal staan! (Bijna zoals de echte!) Dit doen dan we voor alle toernooien waar genoeg deelnemers voor zijn.

Wanneer de computers niet gebruikt worden op de final table, staan deze ter beschikking in de chill out zone/gaming corner. Daar kan je dan kennis maken met Outpost Gamecenters en dat betekent gamen, gewoon gamen op een andere computer zonder alle games aan te moeten kopen. Handig en leuk! En wat kost dat? Niks eh! (op student lan dan toch)
De computers gaan we ook gebruiken voor het spelen van Rocket league en de fun compo hiervoor.

Tot slot krijgen we ook nog eens 10x Outpost one day game time vouchers om weg te geven als prijzen.

Meer info over Outpost vind je terug op www.outpost.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.