De timetable & danku Drac!

We hebben de voorlopige time table online gezet! Deze kan je terug vinden onder “het event – timetable editie 4” of gewoon door op de volgende link te klikken: http://www.studentlan.be/schedule-editie-4/

Parkeren en uitladen

Spijtig genoeg is er in de omstreken van de zaal géén gratis parking. We hebben daarom op de event info pagina uitleg gegeven over het laden/lossen en waar je de auto wel (gratis) kan parkeren. De info hiervan vind je terug op http://www.studentlan.be/event-info

Kleine updates

We hebben op de main page een post “sticky” gemaakt. Op deze post zullen we dagelijks kleine updates plaatsen. Doen we bijvoorbeeld een aanpassing aan de timetable, dan zullen we dat daar vermelden.

Drac

Deze editie werken we samen met het bedrijf DRAC. Zij brengen de nodige apparatuur mee voor het netwerk op te zetten en draaiende te houden.

DRAC is een dynamisch en flexibel IT-bedrijf dat over de jaren gestaag is blijven groeien. Wij genieten niet alleen het vertrouwen van klanten van het eerste uur, maar ook KMO’s en multinationals vinden hun weg steeds vaker naar ons uitgebreid en evoluerend dienstenpakket.
Waarvoor kan je bij ons terecht? Alle diensten die een bedrijf nodig heeft onder één dak: helpdesk, beveiliging, monitoring, budgetplanning, automatisering, … Dankzij transparantie en een vaste, vooraf bepaalde kost kan DRAC een service van hoog niveau bieden – een betrouwbare totaaloplossing op maat voor elke IT-infrastructuur.
Wij denken mee met onze klanten: dankzij grondige activiteitscontrole en een nauwe samenwerking kan er ingespeeld worden op de toekomstige groei van hun bedrijf.
Onze troeven: persoonlijk contact met vaste IT’ers, 24/7 beschikbaarheid, unieke verzekeringspolicy, gegarandeerde discretie.
Naast de mogelijkheid periodiek terugkomende diensten op te nemen in een contract bieden wij ook eenmalige diensten aan.
DRAC is steeds op zoek naar nieuw bloed: onze klanten situeren zich in alle marktsegmenten en als we op dezelfde manier (willen) blijven groeien moeten we onze diensten kunnen afstemmen op de vraag van onze klanten. Dat, in combinatie met onze constante groei, zorgt ervoor dat we ICT-consultants nodig hebben voor tijdelijke projecten en samenwerkingen op lange termijn.
Word jij onze nieuwe collega?

DRAC voorziet voor de LAN de installatie van de server voor Team Fortress 2, een router en enkele switches. Tijdens de LAN zullen er ook regelmatig medewerkers aanwezig zijn om mee te gamen – kom gerust even kennis maken!

2 thoughts on “De timetable & danku Drac!

  1. Hey,

    Ik had mijn team (StrontNoobs) ingeschreven voor de CSGO compo voordat iedereen zijn ticket had besteld, ondertussen heeft iedereen wel al een ticket. Is dit in orde?

    Met vriendelijke groeten,
    Thomas / Tatakai

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.