Bedankt !

Woorden schieten ons tekort als we dit proberen te schrijven.

Eerst en vooral ons welgemeende excuses voor de problemen met het internet van vrijdag avond tot zaterdag middag. Door problemen met het internet die buiten onze macht lagen, kon er een lange tijd niet gegamed worden. De oorzaak hiervan was een opgezegd internet abonnement en daarna een alles blokkerende firewall. Dankzij onze netwerkpartner DRAC zijn we er dan in geslaagd om het gameverkeer via een VPN tunnel te laten lopen zodat de LAN dan toch van start kon gaan.

Op zaterdag zijn de teams uiteindelijk rond 16h00 beginnen spelen.  Ondanks al de problemen die we hebben gehad bleef toch 3/4 van de teams spelen. En daarvoor bedankt, echt waar.

Zondag zijn de CS:GO compo’s kunnen doorgaan en zijn deze op tijd afgelopen. Rond 23u was de laatste CS:GO match afgerond en hebben de winnaars hun prijzen in ontvangst kunnen nemen.

Als jullie nog opmerkingen/verbeter punten hebben, laat ons deze gerust weten. Deze zullen we dan bespreken en verbeteren voor de volgende lan.

Nogmaals een dikke merci aan iedereen, velen hebben ons ook een hart onder de riem gestoken bleven bij ons tot het einde. Bedankt voor alle lovende woorden en we hopen jullie zeker terug te zien op een volgende editie waar we deze fouten zeker geen tweede keer zullen maken. Ook nogmaals bedankt aan DRAC die ons van het netwerk heeft voorzien. Zonder hen hadden we het evenement moeten annuleren.

En last but not least, een laatste dankjewel aan onze vrijwilligers. De vrienden, vriendinnen en ouders van de crew. Dankzij jullie was er steeds drank, eten en toegang tot onze Lan party !

See you next time !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.