Adventure is out there!

Beste gamers, geeks en geniale IT-studenten ter lande,

Met de vierde, turbulente maar zeer geslaagde, editie van StudentLAN nog vers in het achterhoofd, had het StudentLAN team zich tijdelijk teruggetrokken in de ManCave voor een welverdiende winterslaap. En om te dromen van een volgende editie natuurlijk!

Na veel zwoegen en zweten en diepe dalen en woeste zeeën doorploegd te hebben, is de draak dan uiteindelijk verslagen en hebben we de prinses (Kevin) gered. De zombies staan op stal, knieschijven zijn terug pijl-loos verklaard en we hebben onze stoute schoenen dichtgeveterd voor weer een onvergetelijk avontuur.

Vol goede moed zijn we de Grot der GamerGoden in getrokken, toetsenbord en muis in de aanslag, klaar om de vijfde editie van StudentLAN traditioneel in te zetten met een bloederig partijtje mens-erger-je-niet.

De dobbelstenen waren echter tegen ons: onze eerste random encounter was de reset-button. Terug naar het tekenbord dan maar. Gewapend met goede moed en een ongezond enthousiasme hebben we ons in de strijd gegooid tegen Vader Tijd himself, om enkele afgehakte ledematen later tot een gelijkspel te komen.

 

Black Knight - tis but a scratch

Shall we call it a draw?

 

Dodelijk vermoeid en zwaargewond strompelde het team naar het altaar, alwaar we de vijfde editie van StudentLAN in al haar glorie mochten aanschouwen. Toen werd het ons zwart voor de ogen.

 

AnotherCastle

Zijn we Kevin nu weer vergeten?

 

Het heeft even geduurd, maar we zijn eindelijk uit onze grot gekropen (we vonden de uitgang niet meer – dat komt ervan als we Den Dimi van voor laten lopen).

Daarom zal er helaas geen grote lente-LAN zijn – om het in onsterfelijke internet taal te zeggen: Ain’t nobody got time for that!

Maar niet getreurd: we gaan geen grote lente-LAN doen, maar de vriendelijke mensen bij Cronos hebben ons wel de mogelijkheid (en een zaal, en hapjes en drankjes, en infrastructuur) gegeven om een kleine lente-LAN te organiseren. Deze kans hebben we natuurlijk met beide handen gegrepen. Het gaat echter om een vrij kleine locatie dus hebben we besloten hier een gesloten LAN van te maken. De plaatsen zijn ondertussen allemaal volzet en de laatste hand is al gelegd aan de organisatie. Dus kunnen we al eens beginnen uitkijken naar…

De zesde editie van StudentLAN natuurlijk!

Het StudentLAN team is op dit eigenste moment (ten minste, dat hoop ik voor hen… als ze weten wat goed voor hen is…) druk in de weer om de zesde editie van StudentLAN NOG grootser en NOG beter te maken dan de vorige edities.

 

Tl;dr

good news: er komt een lente-LAN

bad news (voor allen die niet aanwezig gaan zijn): hij is al volzet

better news: de 6de editie is al in de pot aan het pruttelen. Are you ready?

 

Hou zeker de social media en uiteraard deze pagina in het oog – binnenkort lichten we een tipje van de sluier…

Tot dan wensen we jullie veel gamegenot!

 

Gamers Unite!

Remember kids – non-gamers are like NPCs: if you’re nice to them they give you free stuff… and if they don’t you can just chop off their heads and save up their body parts for some elaborate redecorating.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.