Nieuws 2017

Once upon a time kwam de crew van Student LAN bij elkaar. Allen moesten ze hun habitat verlaten om bij het opperhoofd te gaan vergaderen. Op de planning stond de volgende Student LAN editie. Veel moest besproken worden en veel is besproken geweest. Eens alle ridders en knechten zich rond de rechthoekige tafel hadden gezeteld, kon de vergadering van start gaan. Hieronder leest u het verslag van deze bijeenkomst.

Prinses sparkly pants en opperhoofd hebben de zaal te Zandvliet alreeds bezichtigd, goedgekeurd en geboekt voor 13, 14 en 15 oktober. De rest zag de plannen en keurde ze goed. Met het telraam bij de hand, werd een snelle berekening gemaakt om te zien hoeveel zitjes we kunnen aanbieden. De uitkomst: 200. Opnieuw met het telraam bij de hand, berekenden we de inkomprijzen en kwamen we tot de conclusie dat de prijzen dicht bij de prijzen van voorgaande edities zouden liggen.


Vervolgens zeiden de knechten dat de bits de voorgaande editie niet altijd rijkelijk doorheen de bekabeling ging en daardoor was het wereldwijde web niet altijd bereikbaar. Het opperhoofd sloeg met zijn vuist op de tafel en zei “Dat nooit meer! Bankier, hoeveel goudstaven hebben we nog en communicator, wie kunnen we hiervoor vragen en inschakelen om dit te voorkomen?“ Het antwoord was duidelijk “We doen alles in eigen kasteel en vertrouwen niet meer op derden. Ook zijn de vriendschappen gesloten om dit waar te maken.” Dit maal zullen de bits rijkelijk vloeien zonder enig probleem of vertraging.
Met de crew volledig paraat kwam Peterpan met nog meer mooi nieuws: in Juni organiseert Tobania een LAN voor alle Informatica studenten. Het gezelschap werd rumoerig maar Peterpan doorbrak de rumoer met “En dat gratis! Drank zal rijkelijk vloeien en eten zal er in overvloed zijn, ook gratis! Meer info zal snel volgen.” Gejuich ontstond en daarmee kwam de bijeenkomst ten einde.

Messy noteerde:
Juni ==> Tobania ==> informatica studenten ==> no income fee
13,14 en 15 oktober ==> Zandvliet ==> everyone

Verdere details zullen komende weken/maanden bekend gemaakt worden. Houdt onze Facebook pagina, Twitter of de website in het oog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.