Compo lijst

Het opperhoofd van Student LAN heeft afgelopen week de volledige compo lijst “stiekem” al online gezet. Bij deze delen wij jullie graag mee dat deze dus (compleet) online staat en terug te vinden is bij “Tournaments – compo lijst”. http://www.studentlan.be/compos/

Om jullie in spanning te houden (omdat het work in progress is), staat de uitleg / registration pagina van sommige (de meeste) compo’s nog niet online. Maar niet getreurd, deze komen in komende weken wel online. Als je dus met vragen zit over de compo’s die nog niet online staan, moet je nog even wachten.

We hebben 2 “speciale” compo’s die gepland zijn over een heel weekend: de raceseat en VR. De uitdaging zal individueel zijn en niet tijdsgebonden waardoor je dus een heel weekend er aan kan deelnemen. Bv bij de raceseat zal het er zo uit zien: Snelste ronde met wagen X op baan Y.

Stay tuned voor updates over de nieuwe compo’s!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.