Sponsor: Kayzr

Deze editie hebben we het genoegen om Kayzr te mogen aankondigen als een sponsor. Zij voorzien de prijzenpot van 1 000 000 Kayzr coins welke verdeelt zullen worden onder een tiental deelnemers.

Kayzr is een online platform dat toernooien organiseert voor de meest bekende games zoals League of Legends, CS:GO en Dota. De winnaars van deze toernooien krijgen Kayzr Coins toegewezen welke ze kunnen spenderen in de Kayzr shop. In de Kayzr shop vind je zaken zoals toetsenborden, headsets, vouchers enz…
Lijkt dit je interessant? Meedoen is eenvoudig! Je maakt een account aan op https://www.kayzr.com/ , maakt een link naar de games die je wilt spelen en als laatste maak je een team aan als je bijvoorbeeld LoL 5vs5 wilt spelen.

Alle informatie en games vindt je terug op de website van Kayzr: https://www.kayzr.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.