Sponsor: Alternate

Ook dit jaar kunnen we Alternate als sponsor verwelkomen bij Student LAN. Een van de grootste computer speciaalzaken van België en omstreken. Zij zullen jullie dit jaar voorzien van 400 euro aan vouchers die jullie naar hartenlust op hun webshop www.alternate.be of in de winkel kunnen spenderen. Gaming materiaal, computer hardware, waterkoeling parts, laptops, tv’s, en ondertussen is hun assortiment steeds meer aan het uitbreiden met ventilatoren, stofzuigers, airco’s, zelfs boormachines en veel meer.

Dus zelfs al heb je de beste gaming setup die je maar kan samenstellen, je zal er wel ergens iets vinden dat je nog nodig hebt!

Neem zeker eens een kijkje op www.alternate.be!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.