Alle toernooien staan online

Ondertussen hebben we de lijst met toernooien volledig aangevuld. Alle algemene informatie staat daarbij op de bijhorende pagina’s maar voor sommige toernooien ontbreken er nog enkele details. Aan die details zijn we nog bezig en die komen zo snel mogelijk online. Hetzelfde geldt voor de registratie via Toornament. Hierbij overzicht met toernooien die zijn aangevuld:

Toetsenbord slopen

Werk al je frustraties eruit met het slopen van een toetsenbord. Diegene die alle knoppen er als eerste af krijgt, wint!

Beerpong

Zuip je tegenkandidaten onder tafel in een 2vs2 battle!
Mogelijks vragen we €1 als bijdrage om deel te nemen aan dit toernooi.

Eetwedstrijd

Hier valt eeuwige roem te verdienen door als eerste alle hotdogs binnen te werken. Het toernooi zal plaatsvinden om 23h waarbij we eventueel een bijdrage van €1 vragen.

Super smash bros

Wie heeft er nu nooit een variant gespeeld van super smash bros? Wij houden er allesinds een toernooi rond. We kijken nog naar welke consoles we hiervoor zullen gebruiken.

Racestation

Rij de snelste ronde in onze racestation om dit toernooi te winnen!

VR compo

Bij de VR compo knal je op hol geslagen robots af. De hoogste score wint.

Guitar Hero

Voorgaande edities stond er ook een GH setup die er nu ook weer zal staan. Dit keer is het ook in een toernooi gegoten. Winnen doe je door je tegenstander onder tafel te rocken op de gitaar in een 1vs1 battle single elimination.

Age of Empires

Versla in teams van 2 alle vijanden in een map. Diegene die tot laatste overblijft wint of gaat door naar een volgende ronde. Als jullie de crew op hun donder willen geven, moet je hier zeker aan deelnemen.

Unreal tournament

Voor deze compo spelen we FFA in UT2004. Haal de meeste frags en win je poule!

 

Moge de beste onder ons de meeste punten behalen maar keep in mind; Have Fun!

Alle toernooien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.