Sponsor: Cronos

Met heel veel plezier mogen wij Cronos verwelkomen als Sponsor van het Evenement. Velen onder ons kennen Cronos al als een van de meest prominente IT bedrijven.

Als we naar de website van Cronos gaan omschrijven ze het zelf zo:

Opgericht in 1991 is Cronos Groep geëvolueerd van een éénmansbedrijf naar een grotere groep met 3500 medewerkers. Oorspronkelijk werd de groep opgericht voor en door technologie mensen met de uitdrukkelijke bedoeling om die mensen te helpen doorgroeien indien gewenst tot en met het ondernemerschap toe.

Ondertussen is dit mission statement verbreed en is de groep verrijkt met mensen uit de creatieve sector die goed communiceren met de ‘business mensen’ en die perfect samenwerken met Cronos IT-mensen om tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing voor klanten te komen.

De groep is dan ook continu op zoek naar creatieve, gedreven mensen en is altijd bereid te luisteren naar innovatieve ideeën van potentiële ondernemers.

Concreet

Cronos zorgt ervoor dat de prijzenpot dik wordt gespijsd. Hou de website (de prijzenpot pagina) de komende dagen dus in het oog want we zijn druk aan het bespreken hoe we de samenwerking precies gaan invullen. Je mag in ieder geval verwachten dat er nog heel wat hardware bij zal komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.