Update: Food, Tickets, seats en toornament

De LAN komt ondertussen zeer snel dichterbij dus het wordt voor ons tijd om bepaalde zaken af te ronden en in een stroomversnelling te duwen. Hierbij dus een korte update:

Deluxe ticket en Food

Aan iedereen dat twijfelt om in te schrijven, de ticket verkoop blijft open tot op het evenement zelf. De Deluxe tickets en het eten (Barbecue en Spaghetti) is vanaf Zondag 22:00 08/10 niet meer te koop. Wil je dus een deluxe ticket, BBQ of spaghetti dan moet je dit weekend nog inschrijven! Heb je een ticket gekocht zonder Barbecue of spaghetti en wil je dat toch graag nog bestellen? Stuur dan een mailtje naar dimitri@studentlan.be met vermelding van je order-id en dat je dus graag nog eten had besteld.

Natuurlijk serveren we op het evenement zelf frieten, curryworsten, chicken nuggets, hamburgers, croques enzovoorts. Kortom, alle lekkernijen zullen aanwezig zijn.

Aantal tickets

Het aantal seats is vermindert naar maximum 160 zodat wij de juiste voorbereidingen kunnen treffen voor elektriciteit en netwerk. De geblokkeerde rijen op de seatmap zullen dus niet geplaatst worden waardoor er automatisch meer ruimte komt voor de andere rijen. (er zullen nog kleine wijzigingen komen aan de seatmap)

Toornament

Aan iedereen die al een ticket heeft, gelieve jullie in te schrijven voor de toernooien op Toornament zodat wij een schema kunnen maken. Liefst geef je alle order-id’s in maar daar wordt niet zo strikt naar gekeken. Wij willen voorkomen dat mensen zonder ticket zich registreren op Toornament. Je moet dus niet alle order-id’s ingeven maar geen ticket = geen toernooi.

Je vindt alle links naar Toornament terug op de pagina’s van de toernooien zelf.

Tot over een week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.