Free upgrade by Speedseats and Battledock

Zoals al eens aangekondigd, staan Speedseats (https://www.facebook.com/Speedseats/) en Battledock (https://www.facebook.com/Battledock/)op ons evenement om de deelnemers te voorzien van ultiem comfort. Ze voorzien namelijk de seats en tafels voor de VIP team tickets en verhuren natuurlijk ook losse Speedseats.

1 team heeft daar zich alvast voor ingeschreven wat wilt zeggen dat er nog plek is voor 1 team extra. Omdat zowel wij als Speedseats en Battledock deze plaatsen graag vol zien, is er beslist beslist deze plaatsen aan de battledock weg te geven als gratis upgrade op het evenement wanneer dit ticket niet verkocht wordt! Je kan deze actie dus voor zijn door het ticket nog snel aan te kopen. De winnaar krijgt dan voor zijn team gratis drankbonnen in plaats van de upgrade.

Je moet daar het volgende voor doen:
Like de pagina van Speedseats en Battledock en deel het Evenement (https://www.facebook.com/events/1390423347717351/) van Student LAN editie 6 (openbaar). Stuur daarna ter verificatie een screenshot met de pagina’s van Speedseats en Battledock naar wedstrijd@studentlan.be . De loting gebeurt zondag avond om 22uur door een random naam te trekken. Het team van deze persoon wint dan de een plek aan de battledock met speedseats.

Voor de gratis upgrade heb je natuurlijk een geldig ticket nodig voor op het evenement. Als je er nog geen hebt, koop dan nog snel een regular ticket! Iedereen die al wel een ticket heeft, kan een gratis upgrade krijgen. Indien je al een stoel of VIP package hebt, krijg je de upgrade + drankbonnen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.