Prijzenpot! Toornament, League of Legends en toernooien – UPDATE

Zoals beloofd is de prijzenpot met, dank aan Cronos, nog eens aangevuld met een goede €785aan materiaal! Om een volledig overzicht te krijgen van de prijzenpot, zie http://www.studentlan.be/event-info/prijzenpot/ .

Daarnaast willen we nog eens iedereen oproepen om jullie in te schrijven op alle toernooien via toornament: hoe sneller jullie ingeschreven zijn, hoe sneller we jullie de volledige planning kunnen meedelen.

De mensen die League of Legends spelen moeten zich ook registeren op de pagina van Riot zelf om het riot package te verkrijgen. Deze inschrijvingen sluiten voor de start van het evenement en kunnen daarna niet meer aangepast worden! https://events.euw.leagueoflegends.com/events/260898

Tot slot hebben we enkele aanpassingen doorgevoerd in de compo lijst:

– Flappy bird wordt vervangen door Rider.

– Overwatch zal gespeeld worden op vrijdag én zaterdag

– de eetwedstrijd gaat niet door omdat er te weinig inschrijvingen waren.

– Als laatste gaan we UT2004 vervangen door UT4 wat een gratis variant is. Hier komt snel meer info voor online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.