Dimitri’s recap editie 6

Dimitri’s recap

Hallo iedereen

Het was me nogal een editie van Student LAN. Ik heb alles uit de kast gehaald om er een top editie van te maken en stiekem ben ik ook een beetje trots op hoe het allemaal is uitgedraaid: Bloed, zweet, tranen, veel korte nachten en vele maanden voorbereiding allemaal in 1 weekend samen gehoopt. Daarbij heb ik veel goede zaken gezien en soms ook minder goede zaken. Het meeste en belangrijkste ging wel vlot want er waren geen stroom issues en amper tot geen netwerk issues.

Ik kijk terug op een geslaagde editie in een nieuwe zaal waar velen zich goed geamuseerd hebben. Het heeft mij dan ook enorm veel deugd gedaan dat vele mensen me vertelden er volgende keer weer bij te zullen zijn. Ik heb er ook van genoten om het evenement zo vlot te zien draaien en daarbij mogen een aantal mensen in de bloemetjes gezet worden:

Joost van FoM heeft ons een netwerk van jewelste gegeven. Dankzij Joost, FoM en Kevin hebben jullie zorgeloos kunnen gamen, streamen, facebooken,…

Antwerp Welding heeft ons voorzien van een generator die jullie een heel weekend van stroom heeft voorzien aan een heel schappelijke (gesponsorde) prijs.

De mensen van ZanziLAN kwamen als deelnemer en hebben uiteindelijk nog héél wat uren geholpen met opbouw en afbraak van het evenement. Door hen was het evenement sneller draaiende en zijn we uren vroeger kunnen stoppen met de afbraak.

Daarnaast zijn er tijdens het evenement nog goedhartige vrijwilligers bijgekomen die heel wat shiften hebben genomen van onze uitgeputte crew.

Ook de vrijwilligers die op voorhand al hadden toegezegd hebben het beste van zichzelf gegeven, above and beyond the call of duty, door extra shiften op te nemen, meer taken op zich te nemen en de LAN voorbereidingen in goede banen te laten lopen. Zonder Seb (aka de Fixer) had ik de handdoek nog voor het evenement begon in de ring gegooid.

Aan iedereen die er was als deelnemer, vrijwilliger of crew, duizendmaal bedankt om er mee voor te zorgen dat deze editie zo goed is verlopen.

Hoe ziet de (nabije) toekomst er nu uit?

De komende dagen/weken gaan we alles afronden van Student LAN editie 6. We gaan de financiën overlopen, een nabespreking houden, een enquete naar jullie sturen, de foto’s bewerken en online zetten, lost en found oplijsten en zorgen dat deze terug bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt, prijzen bij jullie bezorgen, de punten lijst online plaatsen,… Jullie mogen ook nog een verslag met foto’s op de site verwachten.

Deze editie heeft ervoor gezorgd dat ik te veel hooi op mijn vork heb moeten nemen en dat ik over mijn limieten ben moeten gaan. Al het voorbereidende werk slurpt al mijn vrije tijd op waardoor ik zelfs geen spelletje meer kan spelen (en daar begon het allemaal toch wel mee) en veel slaap moet laten vallen. Zoveel hooi neem ik niet meer op mijn vork waardoor het onzeker is of er nog een volgende editie komt.

Voor mij eindigt Student LAN dus waarschijnlijk hier. Dat wilt echter niet zeggen dat ik hierna onder mijn steen ga kruipen: Je zal me hierna waarschijnlijk terug vinden bij ZanziLAN en FoM.

Om Student LAN nog niet volledig te laten vallen, laat ik de deur nog op een kier (iets met ezels en stenen enzo). Wel zijn we dan op zoek naar meer vrijwilligers die ook voor de aanvang van het evenement bereid zijn tijd en moeite in de organisatie te steken. Indien je je geroepen voelt, stuur dan een mailtje naar dimitri@studentlan.be .

Tot slot wil ik jullie nog vragen om eens te kijken of er per ongeluk een PS4 of Wii U controller mee bij jullie materiaal is beland. Deze zijn per ongeluk in de verkeerde zakken mee naar huis gegaan. Dit waren controllers van de crew en ze worden gemist.

Nogmaals bedankt aan iedereen die er was en tot de volgende keer op Student LAN, FoM of Zanzilan. In ieder geval sluit ik afgelopen editie af met een goed gevoel.

– Opperhoofd
– Zeveraar
– Eindbaas
– Zeiksmoel
Of gewoon Dimitri

One thought on “Dimitri’s recap editie 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.