Editie 7 uitgesteld

Met spijt in het hart dienen wij jullie mee te delen dat editie 7 van Student LAN niet zal kunnen doorgaan op 12-14 oktober 2018. We merken dat de interesse deze keer veel lager uitvalt dan vorige edities en dit is vermoedelijk te wijten aan de (verplichte) gemeenteraadsverkiezingen én Gameforce dat weekend.

Wij doen er alles aan om een nieuwe datum te regelen met de huidige zaal binnen een tijdspanne van een half jaar, maar kunnen jullie wel al met zekerheid melden dat er een editie zal plaatsvinden op 11–13 oktober 2019! We laten jullie zo snel mogelijk weten of we een eerdere datum vinden (maart/april) of dat de volgende editie terug in oktober zal zijn.

We bieden 2 opties aan indien jullie al een ticket hadden aangekocht:

  • Volledige terugbetaling via de door jullie gekozen betaalmethode bij het aankopen van de tickets.
  • De tickets behouden voor volgende editie en een extraatje krijgen dan (bv. drank- en eetkaart, gratis ontbijt,…)
    Ook jullie Speedseat kunnen jullie mee overnemen naar de volgende editie.

Indien er wordt geopteerd voor een terugbetaling, gelieve dan een mailtje te sturen naar info@studentlan.be met vermelding van jullie ordernummer en de vraag tot terugbetaling. Indien jullie een Speedseat hebben gehuurd via Speedseats zelf, gelieve dan contact op te nemen met hen via de Facebook pagina (https://www.facebook.com/Speedseats) en zo de terugbetaling te regelen. Zij zijn hiervan op de hoogte.

Nogmaals onze excuses en hopelijk zien we jullie op onze editie in 2019!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.