Nieuwe info omtrent (uitgestelde) editie 7

Hallo iedereen, we zijn een tijdje stil geweest omtrent de uitgestelde editie 7, maar hier zijn we dan … eindelijk!

Zoals jullie waarschijnlijk wel al hebben gemerkt zijn we er niet in geslaagd een nieuwe datum in te plannen binnen een tijdspanne van een half jaar. Helaas moeten we jullie ook mededelen dat ons vorig bericht omtrent de “zekerheid” van een editie op 11-13 oktober 2019 zal komen te vervallen.

Dit komt door voornamelijk door twee redenen:

  • Ten eerste is de crew zoals die tot nu toe gekend was grondig door elkaar geschud. Er waren verschillende mensen genoodzaakt te vertrekken door uiteenlopende persoonlijke redenen (lees: kinderen, bouwen, werk, nieuwe hobby,…). Hierdoor werd het bijna onmogelijk om deftig verder te organiseren.
  • Ten tweede was het praktisch onmogelijk om een geschikte zaal te vinden binnen het half jaar. Elke zaal die uiteindelijk aan onze verplichtingen voldeed was reeds voor een lange tijd bezet gedurende de weekends.

Daarbovenop is door al deze vertragingen de datum van 11 t.e.m. 13 oktober 2019 ondertussen “ingenomen” door SugarLAN (we nemen hen dit niet kwalijk). Op zich was dit geen groot probleem aangezien de locaties vrij ver uit elkaar liggen, maar het leek ons toch beter om ook deze datum te schrappen.

MAAR niet getreurd, we hebben uiteindelijk een nieuwe, kleinere, maar enthousiaste(re) crew kunnen samenstellen! ER KOMT DUS EEN nieuwe-uitgestelde-uitgestelde-EDITIE 7! De editie zal wel iets kleiner worden (max. 100 deelnemers). We zijn nu volop aan het zoeken naar een nieuwe zaal in het Antwerpse (de zaal in Zandvliet wordt hierdoor te groot en de faciliteiten waren ook niet echt ideaal). We opteren om de editie te houden in het eerste semester van 2020 (in het allerslechtste geval oktober maar onze voorkeur gaat uit naar begin 2020). Maar 2020 wordt het dus sowieso (kwestie van het woordje “zekerheid” niet meer te hoeven gebruiken)!

We’ll keep you updated (promised this time)!

P.S.: er zijn nog verschillende teams die hun ticket reeds hadden gekocht en niet opteerden voor een terugbetaling vorig jaar. Aangezien de editie nog verder zal worden uitgesteld bieden wij jullie opnieuw de keuze. Ofwel kiezen jullie voor een terugbetaling, ofwel om het ticket te behouden en als geste van ons naar jullie toe mogen jullie genieten van een gratis ontbijt op zaterdag en zondag. Aan jullie de keuze! Indien jullie opteren voor een terugbetaling, gelieve dan een mailtje te sturen naar info@studentlan.be met vermelding van jullie ordernummer en de vraag tot terugbetaling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.