It’s coming…

More (great) news as promised!

Hallo gamers, goed nieuws: we hebben meer details over de (letterlijk) langverwachte editie 7. De afgelopen maanden hebben we lang gezocht naar een geschikte locatie in combinatie met een gepaste datum en hebben uiteindelijk niet één maar twee potentiële locaties gevonden (die elk zijn voor- en nadelen hebben).

  • Optie 1: een moderne polyvalente zaal in Hemiksem met voldoende ruimte. Indien we deze locatie kiezen spreken we sowieso over het weekend van 10-11-12 april 2020.
  • Optie 2: een bedrijfskantoor in Merksem opgesplitst in 2 ruimtes (gelijkvloers en eerste verdiep). Indien we deze locatie kiezen spreken we waarschijnlijk over het weekend van 6-7-8 maart 2020 of 17-18-19 april 2020.

We blijven dus in het Antwerpse. Zoals vermeld in onze vorige update zal editie 7 (iets) kleiner worden aangezien we met een kleinere crew zitten en beide zalen een kleinere oppervlakte hebben dan de voormalige zaal in Zandvliet. We verwachten ongeveer 100 man te kunnen zetten deze editie.

Momenteel zijn we de laatste dingen aan het checken i.v.m. de haalbaarheid van beide zalen zodat we binnenkort een keuze kunnen maken waarvan wij denken jullie de beste LAN-ervaring te kunnen aanbieden. Be prepared!

Gelieve reeds in jullie agenda te noteren: “Student LAN: maart of april 2020”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.