It’s here!

Hallo gamers,

Jullie hebben er lang op gewacht maar de datum en (nieuwe) locatie van editie 7 zijn bekend!

Student LAN editie 7 zal doorgaan van vrijdag 10 april (18u) t.e.m. zondag 12 april 2020 in “Depot Deluxe” te Hemiksem (zuidelijke buurgemeente van Antwerpen). Voor de studenten onder ons: dit is het 1ste weekend van de paasvakantie.

De ticketverkoop zal binnenkort van start gaan, hou onze website en social media dus zeker in de gaten. De ticketprijzen blijven ongewijzigd en kunnen jullie hier reeds raadplegen: https://www.studentlan.be/soorten-tickets-en-prijzen/.

De meeste compo’s zoals ze momenteel op de website staan zullen blijven. We bekijken of we hier en daar nog kleine wijzigingen zullen doorvoeren zoals het toevoegen van Teamfight Tactics en/of het weglaten van AoE II HD of het switchen naar AoE DE. Hou dus zeker https://www.studentlan.be/compos/ in de gaten! Hebben jullie nog andere games die jullie graag toegevoegd zien? Laat het ons snel weten!

De 12 personen die geen terugbetaling van hun ticket hebben aangevraagd verwachten we dus gewoon in Hemiksem waar, zoals beloofd, op zaterdag en zondag een gratis ontbijt voor hen zal klaarstaan. Bij het Deluxe ticket of hoger is ontbijt al inbegrepen maar de verhuur van SpeedSeats is vanaf dit jaar opgeslagen met €10 per stoel. We zullen als compensatie dit verschil bijpassen en voorzien nog iets extra op de LAN. (Indien deze datum niet zou passen en jullie wensen alsnog een terugbetaling, gelieve dan even een mailtje te sturen.)

Alvast een gelukkig nieuwjaar en tot in april!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.