/quit

Dag alle LANers

Ik ga met de deur in huis vallen: Student LAN zal niet meer plaats vinden, we stoppen ermee.  Iedereen die nog een ticket heeft openstaan bij StudentLAN zal binnenkort gecontacteerd worden voor een volledige terugbetaling.

Er zijn meerdere redenen waarom we tot dit besluit zijn gekomen, ik licht er graag enkele toe.
Sinds de aankondiging van een nieuwe editie is er veel tijd gepasseerd, zoveel tijd dat er veel veranderd is voor de crew. Onze penningmeester is al een poosje een trotse papa en was daarom al een langere tijd minder aanwezig, anderen zijn intussen afgestudeerd, gestopt met studeren of opnieuw gaan studeren, een nieuwe partner, een nieuw huis,… kortom, onze privélevens zijn behoorlijk veranderd tegenover de vorige (gehouden) editie. We waren ook een van de eerste LAN parties die moesten worden geannuleerd omdat Covid-19 zijn intrede deed in België. Ik herinner me dat er enorm veel twijfel was in die periode over de maatregelen en uiteindelijk de lockdown. Al het werk en voorbereiding waren dus voor niets.  Gezien de veranderingen die zich afspeelden onder de crew dacht ik dat het toen al de laatste editie zou kunnen zijn tenzij er nieuwe crew zou bijkomen. Daar heeft Covid-19 niet aan bij gedragen, wel in tegendeel.

Ik heb het al wel eens gezegd, ik ga niet lopen uit de LAN party wereld want ik zal blijven helpen bij Zanzilan en FoM. Mag ik dan ook een warme oproep doen aan iedereen die van zin was om naar Student LAN te gaan om te overwegen om deel te nemen aan Zanzilan. Zij hebben een gelijkaardig concept waarbij plezier en casual gaming centraal staan (wij hebben “ons concept” zonder schaamte overgenomen van hen en daarna wat aangepast naar onze zin).
Vraag zeker achter “fraaanske” op Zanzilan en ik zal u trakteren op een pint (of ander drankje)!

www.zanzilan.be

Alles van Student LAN zal tegen het einde van dit jaar stopgezet worden. Ook de website zal dus eind dit jaar van het web gehaald worden.

Nogmaals bedankt aan alle deelnemers, vrijwilligers en sponsors.

Gegroet en tot op Zanzilan of tot op FoM!
Dimitri

One thought on “/quit

  1. Noooooo! Jammer maar begrijpelijk… Met huisje-tuintje-kindje wordt vrije tijd een zeldzaamheid en verschuiven de prio’s. Bedankt voor de inspanningen van de hele crew voor de afgelopen topedities en om ondanks de tegenslagen er toch telkens vol voor te zijn gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.