Eetwedstrijd (1 vs all)

Algemeen

De eetwedstrijd zal worden gehouden op zaterdagavond 11 april om 23u of later. Het is de bedoeling dat de deelnemers om ter snelste 10 hotdogs opeten.

Elke deelnemer krijgt een plateau voorgeschoteld met 10 hotdogs bestaande uit uitsluitend een Weense worst en een botersandwich (dus zonder saus en/of zuurkool). Diegene die het eerst zijn of haar plateau volledig leeg eet, is de winnaar en krijgt alsook de titel van “Student LAN eetkoning(in) 2020”!

Om de eetwedstrijd zo competitief mogelijk te houden vragen wij een kleine bijdrage van €2/deelnemer. Deze bijdrage dient niet op voorhand betaalt te worden maar pas op het event zelf (met uw drank en eetkaart). Alsook verlangen wij achteraf van elke deelnemers die uiteindelijk minder dan 5 hotdogs kan eten een grotere bijdrage (nog nader te bepalen). Deze regels zijn enkel om profiteurs (om het met een lelijk woord te zeggen) tegen te gaan. Wij (en vast en zeker ook de toeschouwers) zien liever 16 deelnemers waarvan we zeker zijn dat ze er volledig voor zullen gaan dan 32 deelnemers die enkel inschrijven om goedkoop te kunnen eten. Uiteraard streven wij naar 32 deelnemers die er volledig voor gaan!

Regels

 • Maximum aantal inschrijvingen: 32
 • Deelnemen gebeurt solo (“1 vs all”)
 • Vanaf dat we het aantal personen hebben bereikt die punten kunnen verdienen is de wedstrijd pas afgelopen. Stop dus niet met eten wanneer er een winnaar bekend is!
 • De maximum tijd van de wedstrijd bedraagt 30 minuten. Indien er na 30 minuten nog niet voldoende deelnemers 10 hotdogs op hebben, zullen wij de wedstrijd beëindigen door “STOP” te roepen. De resterende top x zal dan worden bepaalt a.d.h.v. de personen die nog het minste hotdogs over hebben op hun plateau.
 • Indien volzet, mag u ons steeds een mailtje sturen en dan zetten wij u op de reservelijst voor het geval iemand niet zou komen opdagen.
 • Alle hotdogs moeten via de mond verdwijnen.
 • De plateaus moeten volledig leeg zijn, op uitzondering van enkele kruimels.
 • Iedereen dient met zijn stoel onder tafel te blijven zodoende de eventueel gevallen stukjes duidelijk op de plateau vallen.
 • Stukjes die uit de mond vallen moeten terug in de mond worden gestoken.
 • Elke deelnemer krijgt een beker (American Cup) van 47,5cl plat water. Het water hoeft niet gebruikt te worden maar kan dienen als hulp bij het slikken. De hotdogs mogen eventueel in het water gesopt worden. Beker op = op. Er mag geen water worden bijgevraagd!
 • Er zullen emmers klaarstaan voor het geval u misselijk zou worden, maar overgeven = onherroepelijk verloren.
 • Indien u denkt uw plateau correct te hebben leeggegeten, roept u duidelijk “KLAAR”, steekt u uw hand op en toont de binnenkant van uw mond terwijl u uw tong uitsteekt. De jury zal bepalen of u al dan niet correct klaar bent en u eventueel aanwijzingen geven bij een negatief antwoord.

Punten

Huidige schatting: 20 punten voor de eerste plaats.

Registreren

Verplicht via onderstaande widget vóór 3 april 2020:

TL;DR:
– E-mailadres: niet zo belangrijk
– Player nickname: nickname die u heeft ingegeven bij het aankopen van uw ticket
– Order ID: het order ID van uw ticket

Geregistreerde deelnemers