Eten & drinken

Net zoals vorige edities mag u geen eigen drank meenemen (op water na). Wij bieden namelijk drinken aan een democratische prijs aan. Daarnaast mag u wel uw eigen koud eten meenemen (snoep, koekjes, broodje,…), wij zorgen voor een assortiment van warm eten/snacks (frieten, hamburger, croque monsieur,…). Een prijslijst hiervan volgt binnenkort!

Wij werken met een drank en eetkaart die u op voorhand kan aankopen aan een gereduceerd tarief via de tickets Regular, Deluxe, Deluxe+ en Comfy Deluxe+ of ter plekke aan de kassa.

Extra: zaterdag (BBQ) & zondag (spaghetti)

Naast ons vast warm aanbod hebben wij ook nog 2 extra gerechten voorzien. Op zaterdagavond zullen wij een heerlijke barbecue voorzien aan €15/persoon. Daarvoor krijg je 3 vleesjes, groentjes, sauzen en brood. Op zondagavond zal er huisbereide spaghetti van onze Italiaan (Seb) beschikbaar zijn aan €7/persoon. Bij het aankopen van uw ticket dient u reeds de keuze te maken of u al dan niet wenst mee te eten met (een van) deze gerechten. Zonder vooraf bestelling kan u niet mee-eten (inschrijven op het evenement is niet meer mogelijk)! Indien u beide avondmalen kiest, krijgt u een korting van €2 (automatisch verrekend via de shop).

Bezoekers die graag van dit avondmaal willen genieten kunnen bestellen door een e-mail te sturen naar info@studentlan.be. Vermeld welk gerecht (BBQ en/of spaghetti) u graag had gehad en dan mailen wij u de betaalinstructies door. Ook hier is vooraf bestellen noodzakelijk!