Eten & drinken

Net zoals vorige edities mag u geen eigen drank meenemen (op water na). Wij bieden namelijk drinken aan een democratische prijs aan. Eten laten leveren (of gaan afhalen en in de zaal opeten) is niet toegestaan. Daarnaast mag u wel uw eigen koud eten meenemen (snoep, koekjes, broodje,…), wij zorgen voor een assortiment van warm eten/snacks (frieten, hamburger, croque monsieur,…). Een prijslijst hiervan volgt binnenkort!

Wij werken met een drank en eetkaart die u op voorhand kan aankopen aan een gereduceerd tarief via de tickets Regular, Deluxe, Deluxe+ en Comfy Deluxe+ of ter plekke aan de kassa.

Betalen ter plekke kan enkel cash of met de Payconiq by Bancontact app (niet met de kaart).

Extra: zaterdag (BBQ) & zondag (spaghetti)

Naast ons vast warm aanbod hebben wij ook nog 2 extra gerechten voorzien. Op zaterdagavond zullen wij een heerlijke barbecue voorzien aan €15/persoon. Daarvoor krijg je 3 vleesjes, groentjes, sauzen en brood. Op zondagavond zal er huisbereide spaghetti bolognaise beschikbaar zijn aan €7/persoon. Bij het aankopen van uw ticket dient u reeds de keuze te maken of u al dan niet wenst mee te eten met (een van) deze gerechten. Zonder vooraf bestelling kan u niet mee-eten (inschrijven op het evenement is niet meer mogelijk)! Indien u beide avondmalen kiest, krijgt u een korting van €2 (automatisch verrekend via de shop).

Bezoekers die graag van dit avondmaal willen genieten kunnen bestellen door een e-mail te sturen naar info@studentlan.be. Vermeld welk gerecht (BBQ en/of spaghetti) u graag had gehad en dan mailen wij u de betaalinstructies door. Ook hier is vooraf bestellen noodzakelijk!