FAQ

FAQ

Mag ik meedoen aan het toernooi als ik geen student ben?

Ja, iedereen mag zich inschrijven voor Student LAN!

Mag ik als bezoeker binnen?

Ja, zolang er voldoende plaats is mogen bezoekers gratis langskomen. Bezoekers mogen geen pc/laptop meenemen. Klik hier voor meer info.

Mag ik eigen eten en drank meenemen?

We bieden eten en drank aan democratische prijzen aan en daarom is het niet toegestaan eigen drank (behalve water) mee te nemen. Je eigen koud eten meenemen mag wel. Klik hier voor meer info.

Moet ik mijn eigen PC/laptop meenemen?

Ja, zoals bij elke LAN-party moet u zelf voor uw gaming setup zorgen. Klik hier voor meer info.

Kan ik blijven slapen gedurende het toernooi?

Ja zeker! Zowel op vrijdag- als op zaterdagnacht is de slaapzaal toegankelijk voor iedereen die een ticket heeft aangekocht. U dient uw eigen slaapmateriaal (slaapmatje/luchtmatras, slaapzak/donsdeken, kussen?) mee te nemen. Wij vragen wel stil te zijn in de slaapzaal en geen spelletjes of gesprekken meer te voeren met elkaar na 23u. Luchtmatrassen worden niet meer opgepompt in de slaapzaal na 23u! Er zijn helaas geen douches beschikbaar, maar u heeft wel de mogelijkheid om uw gezicht te wassen/tanden te poetsen aan de lavabo’s in de toiletten.

Wat is de kostprijs van het toernooi?

Dit is afhankelijk van het soort ticket dat u wenst te kopen. Klik hier voor meer info.

Kan ik ook komen voor één game of dag?

Ja hoor! Sinds editie 7 bieden wij geen dagtickets meer aan maar u mag komen en gaan wanneer u dat wilt. Al onze tickets geven vrije toegang voor het volledige weekend.

Mag ik komen helpen als vrijwilliger?

Uiteraard, wij hebben niet liever! U bent meer dan welkom om ons een handje te helpen. Klik hier voor meer info en/of uw opgave.

Mag ik als minderjarige deelnemen?

Ja, maar u moet wel schriftelijke toestemming hebben van een ouder of voogd en dit document meenemen naar het evenement. Bijvoorbeeld:

Ik, “naam ouder of voogd”, geef hierbij toestemming aan mijn zoon/dochter “naam kind” om deel te nemen aan Student LAN van “begindatum” tot “einddatum” en ik ben bereikbaar op “gsm-nummer of huistelefoon”.

Gedateerd en ondertekend door de ouder of voogd.