Toornament platform

Algemeen

Na het aankopen van uw ticket(s) kan u kiezen aan welke compo(‘s) u wenst deel te nemen. Voor elke compo waaraan u wenst deel te nemen dient u zich vooraf te registreren via de Toornament widget onderaan de pagina van de betreffende compo (behalve voor de compo’s gemarkeerd in het paars, dit dient pas te gebeuren op het evenement zelf).

Basically:

  • geen ticket aangekocht = geen toegang en uiteraard geen deelname (ook al bent u geregistreerd via Toornament)
  • een ticket aangekocht maar geen registratie via Toornament = geen deelname aan de compo’s (behalve de compo’s gemarkeerd in het paars)

Een deelname bestaat dus uit een inschrijving (aankoop ticket) + een registratie (via Toornament).

In detail

Bij het registreren worden de order ID’s van alle tickets gevraagd. Indien enkele spelers van uw team apart een ticket hebben gekocht, geeft u de verschillende order ID’s in (vraag dit bij elkaar op). Zijn alle teamleden ingeschreven via 1 ticket, dan geeft u overal hetzelfde order ID in.

Het e-mailadres in Toornament is niet zo belangrijk voor ons, wel uw username/summoner name, uw player nickname en uw order ID(‘s). De username/summoner name is uw exacte nickname (denk hierbij aan accenten, speciale tekens,…) van het desbetreffende spel (niet van toepassing bij de eetwedstrijd). De player nickname is de nickname die u uzelf heeft gegeven bij het aankopen van uw ticket (deze nickname zal worden gebruikt om uw punten bij te houden gedurende het evenement).

TL;DR:
– E-mailadres: niet zo belangrijk
– Username/summoner name: exacte nickname van het desbetreffende spel (niet van toepassing bij de eetwedstrijd)
– Player nickname: nickname die u heeft ingegeven bij het aankopen van uw ticket
– Order ID: alle order ID’s van al de tickets (indien meerdere deelnemers op 1 ticket: copy-paste u het order ID)